PIRAMIDE

Recentebeoordeling


3 sterren uit 1605 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Piramide. Meer weten? Ontdek meer

17 jun 2024 om 15:16 Hadden eten besteld en dat zou een uur duren en het duurde veel langer en eerst een keer gebeld en toen was het onderweg blijkbaar en toen nog een keer gebeld en toen zeiden ze ja er is geen bestelling binnen gekomen hoor super slechte service
16 jun 2024 om 9:57 Je besteld een grote schotel en dan krijg je heel weinig friet(een handje)
13 jun 2024 om 1:11 Ik bestel om 11 uur om 1 uur nog niks ik bel om half 1 zogenaamd 10 min komen gewoon niet opdagen inplaats van dat ze afbellen dat ze niet komen nu is alles gesloten heb ik 2 uur gewacht voor saus :)
7 jun 2024 om 19:23 Zeer goed! Na verkeerde pizza bezorgd te krijgen, werd er zonder enkel probleem een nieuwe pizza gemaakt en geleverd!! Klasse!! (bij Thuisbezorgd was het menu nog niet aangepast)
27 mei 2024 om 8:50 Heerlijk gegeten
26 mei 2024 om 2:06 Eten was koud en zat een haar in m’n pizza
15 mei 2024 om 21:28 pizza was koud
13 mei 2024 om 22:01 He dont come with my pizza ! Scam !
10 mei 2024 om 7:42 Veel te lang wachten bijna 2 uur gewacht op een pizza die ook nog half warm aankomt
10 mei 2024 om 2:34 Om 00:34 online besteld gelukkig niet online betaalt maar inmiddels is het 02:32 en het eten is er nog niet ik ga ma zonder eten slapen omdat ze ma niet opnemen als ik ze Bell en het is absurd als je 2 uur moet wachten en nog geen eten gekregen
9 mei 2024 om 21:46 3 kapsalon 2 waren goed 1 was zeer slecht Dit zijn we niet gewent altijd zeer tevreden
8 mei 2024 om 19:26 Lekkere pizza, en super snel bezorgd