PIRAMIDE

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1361 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Piramide. Meer weten? Ontdek meer

24 sep 2022 om 10:28 Super snel bezorgd. Prima kapsalon.
21 sep 2022 om 2:02 Echt lekker
18 sep 2022 om 19:41 Wij hebben niks bezorgd gekregen en nemen de telefoon niet meer op, €80,- kwijt en geen eten en niemand die ons helpt. Erg erg slecht dit van thuisbezorgd, ik moet overigens ook een bezorgtijd invullen terwijl we die niet hebben want er is geen eten.
18 sep 2022 om 9:23 Lekkere kip donner, flinke portie. Snel en vriendelijk thuis bezorgd.
17 sep 2022 om 9:33 Broodje hete kip: onder het pitabroodje lag smakeloze kip met daar onder enkele kleffe stukjes sla. Dürum Döner: hier liep de olie uit.
14 sep 2022 om 2:01 I wait 2hours for the delivery and the guy who deliver told me for I have some respect and not order after 1 when I make the order before 00:00
7 sep 2022 om 8:44 2,5uur op het eten moeten wachten terwijl het er tussen 35-55min zou zijn. Vervolgens gebeld moeten ze nog beginnen met het maken ervan.
30 aug 2022 om 1:46 Zat haar in pizza
27 aug 2022 om 3:04 Friet net zo nat als de kut van tante Sjaan ( bij kapsalon )
25 aug 2022 om 1:08 Only coca cola was included in the order.
24 aug 2022 om 3:00 Lekker eten en op tijd bezorgd
23 aug 2022 om 18:16 Food very late, driver left it on another side of road and left almost driving over it